Vi löser dina Fysikuppgifter – Helt Gratis

AvFysikStugan

Vi löser dina Fysikuppgifter – Helt Gratis

Har du klurat lite för länge med en Fysikuppgift? 

Vi alla vet hur frustrerande det kan vara att sitta länge med en uppgift i Fysiken utan att lösa den. Du har försökt om och om igen men utan resultat. Fysikuppgifterna är inte alltid helt enkla och ibland så bara låser det sig. Det kan vara helg så du kan inte fråga din lärare och dina klasskompisar lyckas inte heller lösa uppgiften. Då kan det vara skönt att ha någon att vända sig till. Det är här FysikStugan kommer till undsättning. Vi hjälper dig med dina fysikuppgifter och fysikfrågor. Vi ger oss på allting som är relaterat till Fysik med ett bestämt mål om att lösa det. Dock kan vi inte garantera att vi kommer att lyckas till 100 procent. Men det är vårt mål i alla fall. 

I utbyte mot att vi, helt kostnadsfritt, hjälper dig med dina fysikproblem så vill vi ha möjligheten att dela med oss av den uppgift/det problem du har på sajten. Så att vi ska kunna hjälpa fler och all eftersom bygga upp en uppgiftsbank. Vi vill även att du delar sajten på någon av dina sociala medier, en liten länk bara och du får en lösning inom 24 timmar. 

 

Jag behöver hjälp, hur gör jag?

Jo, det hela är mycket enkelt. Du fyller i formuläret nedan. Förklara problemet och om det är en uppgift du vill ha hjälp med så skriv ner den också. Vi behöver din e-postadress för att kunna höra av oss till dig med en lösning/förklaring. Annars ska det inte vara några andra konstigheter.

[contact-form-7 id=”451″ title=”Namnlös”]

 

Jag har fyllt i formuläret, vad gör jag sen?

Efter att du fyllt i formuläret så kommer vi att sätta tänderna i uppgiften/problemet så snabbt som möjligt. Se nu till att dela sajten (FysikStugan.se) i någon av dina sociala medier. Sedan är det bara för dig att hålla utkik i din inkorg. Inom 24 timmar kommer du ha fått ett mejl från oss. 

Om du vill försöka söka svaret själv så rekommenderar vi att du kollar igenom Youtubebanken och instuderingsfrågorna. Där bör finnas mer information om det område som din uppgift/ditt problem handlar om.

 

Vi ser fram emot att höra av er!

 

 

 

 

Om författaren

FysikStugan administrator

Annons
GratisAccess to basic materials.$0Join
PremiumFull access, premium materials, and support.$10Join