Välkommen till FysikStugan – För ett lättare A i Fysik 1!

AvFysikStugan

Välkommen till FysikStugan – För ett lättare A i Fysik 1!

Det är med spänning och förväntan i fingrarna vi skriver denna  text. Vårt första inlägg. Vi skapade FysikStugan för att förenkla för er som studerar fysik på gymnasiet. Målet är, att på en och samma sajt, samla all fakta, alla förklaringar och alla videos du kan tänkas behöva för att klara av kursen Fysik 1. Det är svårt att göra över en natt men vi ville ändå lansera sidan så snabbt som möjligt. Därför valde vi att börja i en lite komprimerad version. Prio ett var att täcka Fysik 1 kursen med instuderingsfrågor och Youtubebank. Målet är att även täcka fysik 2 kursen samtidigt som innehållet utökas med formelblad, övningsuppgifter och en längre sammanfattning av kursen. Allt detta samtidigt som vi förbättrar den fakta som redan finns. 

Tanken med FysikStugan är att sajten ska innehålla allt du behöver till fysikkursen. Från Youtubevideos som du kollar på inför en lektion till instuderingsfrågor innan proven och gamla kursprov som du kan träna på innan du skriver ditt egna kursprov. Vi har till och med lagt fram ett förslag på hur du kan lägga upp plugget. Det funkade för oss och då lär det även fungera för dig. 

Har du några frågor, funderingar eller vill ha hjälp med något inom fysik 1? Hör då av dig till oss så svarar vi så snabbt som möjligt. 

Vi hoppas verkligen att ni kommer att tycka om sajten! 

 

 

 

 

 

Om författaren

FysikStugan administrator

Annons
GratisAccess to basic materials.$0Join
PremiumFull access, premium materials, and support.$10Join